Mobiliteit: logistiek

Mobiliteit: logistiek

Gemeente Amsterdam heeft in 2019 de ambitie neergelegd dat stadslogistiek in 2025 binnen de ring emissievrij moet zijn. Participanten van Green Business Club Zuidas hebben in 2018 dezelfde wens al uitgesproken voor het gebied.

 

Inschrijvingen Mobiliteit: logistiek

MyPup

Om minder (onnodige) logistieke stromen in Zuidas te stimuleren, is er een catalogus gemaakt om de lokale duurzame ondernemers onder de aandacht te brengen. Het doel van deze catalogus is om de bedrijven in het Zuidas lokaal en duurzaam in te laten kopen. Het lijkt zo logisch, maar uit onderzoek is gebleken dat er nog steeds veel bestellingen gedaan worden waardoor er grote afstanden afgelegd worden en meerdere leveranciers in actie moeten komen. Het is simpelweg niet nodig!

 

 

Oscar Circulair

In het kort: Oscar Circulair is een sympathieke afvalrevolutionair. Oscar wil de traditionele afval- en grondstoffenmarkt transformeren naar een circulair gedreven keten. Dat doen we door de ‘first mile’ van de afval- en grondstoffenmarkt opnieuw in te richten. Met ons nieuwe gebiedsgerichte, fijnmazige inzamelmodel zijn we op weg naar Zero Waste door klanten te helpen grondstoffen te laten recyclen, creëren we werk voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie, verbeteren we de leefomgeving en elimineren we vervuilende vervoersbewegingen.

 

 

Afval & Circulariteit

volgend artikel   

vc_row]

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up