Juryleden Zuidas Duurzaamheidsprijs

Juryleden Zuidas Duurzaamheidsprijs

We presenteren met trots de juryleden die hun kennis over Duurzaamheid & Zuidas combineren tot een krachtig team.

Jacqueline Cramer

Prof. dr. Jacqueline Cramer is zelfstandig adviseur op het gebied van duurzaam innoveren en lid van de Agendacommissie van de Board. Jacqueline zet haar kennis en ervaring in om binnen verschillende netwerken de circulaire economie en de energietransitie tot stand te helpen brengen.

 

 

 

Margreet van Gastel

Margreet van Gastel is voorzitter Adviescie Warmte EZK/RVO en lid van Raad van Advies van Green Business Club Nederland en ze is een resultaatgerichter verbinder die mogelijke partners bij elkaar brengt om vervolgens samen meters te maken op weg naar een duurzame toekomst.

 

 

 

 

Yvette Watson

Yvette Watson is een duurzame ondernemer in hart en nieren. Met haar bedrijf PHI Factory, ondersteunt zij organisaties bij het realiseren van hun duurzame en circulaire ambities en daagt ze marktpartijen maximaal uit om echte systeemverandering te realiseren. Daarnaast heeft zij het gamified leerplatform, The 2B Collective. Dé community tool voor het activeren van grote groepen mensen om duurzaam te gaan denken en doen. Ook participeert Yvette actief in programma’s die verduurzaming binnen organisaties versnellen zoals Circkelstad, Platform CB23, Gideon’s Tribe, Deltaplan Duurzame Renovatie van de DGBC, expertgroep circulaire en inclusieve economie van FMN en Stichting EWF-Lab (een stichting die innovatieve concepten aanjaagt in de installatiebranche).

 

 

Chahat Gawdi

Chahat Gawdi is MSc Global Environmental Governance, Sustainability & Climate Change en is als outreach manager werkzaam voor Green Office VU.

 

 

 

 

Ruth Jansen

Wekelijks verbindt Ruth Jansen iedere twee weken als host van Zuidas Today Talkshow zakelijke gasten, bedrijven en bewoners vanuit een diversiteit aan achtergronden, door middel van inspirerende interviews met de focus vanuit human interest.

 

 

 

 

 

 

Wil je meer weten over de kandidaten tot nu toe en hun ingeschreven cases? Bekijk ze hier:

Bekijk de genomineerden voor 2022

 

De Zuidas Duurzaamheidsprijs is een initiatief van:

Green Business Club Zuidas
Amsterdam Zuidas
Stichting Hello Zuidas

 

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up