Dit jaar zullen Green Business Club Zuidas, Hello Zuidas en Amsterdam Zuidas voor het eerst de Duurzaamheidsprijs Zuidas uitreiken aan het meest innovatieve, impactvolle en/of inspirerende initiatief in Zuidas! Een deskundige jury zal zich buigen over alle aanmeldingen, daaruit genomineerden bekend maken en de uiteindelijke winnaar uitroepen.

Alle inzendingen worden op deze site verzameld binnen de thema’s Mobiliteit, Energie, Gebouwen, Water & Groen, Afval & Circulariteit, Maatschappij en Openbare Ruimte. Bedrijven, organisaties en kennisinstellingen kunnen vanaf januari hier cases aanmelden en meedingen naar de titel.

De afgelopen acht jaar stelden Green Business Club Zuidas, Hello Zuidas en Amsterdam Zuidas jaarlijks het Duurzaamheidsverslag Zuidas samen met hierin de belangrijkste initiatieven en maatregelen op het gebied van duurzaamheid van het afgelopen jaar. De duurzaamheidsprijs Zuidas zal het Duurzaamheidsverslag Zuidas vervangen en georganiseerd worden om de vele duurzame initiatieven in Zuidas te borgen, maar vooral ook om kennis te delen en te inspireren tot verdere verduurzaming.

Bekijk hier het Duurzaamheidsverslag Zuidas 2019

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send